اپیزود بیست و ششم: زبان و شناخت گفتگو با دکتر مهدی پورمحمد
گفتگو با دکتر مهدی پورمحمد پیرامون سیر تاریخی مطالعات زبانی آغاز میشود. در ادامه تلاش کردیم درباره تاثیر این مطالعات بر شکل گیری علوم شناختی و اثر علم شناخت بر چگونگی این مطالعات گفتگو و کاوش کنیم. این کند و کاو با بررسی اصطلاحاتی چون زبانشناسی شناختی، روانشناسی زبان و عصب زبانشناسی ادامه پیدا کرد. اصطلاحاتی که بعضا ممکن است حتی توسط متخصصان نیز به اشتباه به جای یکدیگر استفاده شوند.
گفتگو پیرامون این پرسش بنیادی که آیا “زبان” یک مولفه شناختی محسوب میشود یا بستری برای پردازشهای شناختی است؟ از سوالات اصلی اپیزود بیست و ششم با موضوع زبان و شناخت است.
در بخش پایانی این اپیزود تلاش میشود متدولوژی علوم شناختی در مطالعات زبانی به عنوان ارزش افزوده اصلی علوم شناختی بیان شود.
بازدید ها: 340
من این را می پسندمنمی پسندم
7
لطفا برای امتیاز دادن وارد حساب کاربری خود شوید
من این را نمی پسندمUn-Dislike
0
لطفا برای امتیاز دادن وارد حساب کاربری خود شوید
برچسب ها
Braincastbraincastmediaآگاهی از مغزاستعارهاستعاره و شناختپویاپاکنژادترویج علمچامسکیرسانه علوم شناختیروانشناسی زبانروانشناسی شناختیزبان شناختیزبان شناسیزبان شناسی شناختیزبانشناسیزبانشناسی شناختیعصب روانشناسیعصب زبانشناسیعصب شناسی زبانعصبشناسی زبانعلوم اعصابعلوم اعصاب شناختیعلوم شناختیعلوم شناختی و مغزلیکافمطالعات زبانیمغز و شناختمقوله بندینوروسایکولوژینوروساینس